promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka a hatalmas melleivel kedveskedett Schobert Norbinak, és közben az egész országot meghatotta - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka elképesztően dögös képek kíséretében rakott ki egy igazán szívszorító üzenetet.

Rubint Réka és Schobert Norbi talán az ország legismertebb sztárpárja, akik rengeteg megpróbáltatáson mentek keresztül az eddig együtt töltött 21 évük alatt. Még most is látványosan tombol köztük a szerelem, így természetesen ők is megünnepelték a Valentin-napot – bár Rubint Réka számára nem csak jó élményt idéz ez a nap, hiszen 3 éve pont február 14-én hunyt el szeretett édesapja.

„3 évvel ezelőtt,ezen a napon öleltem magamhoz utoljára az imádott Édesapámat … egyikünk sem sejtette, hogy hajnalban örökre elalszik … Ő tudta … mert amikor délután a kòrhàzban búcsúztunk, csak annyit kèrt Norbitòl: »Ígérd meg Norbikàm, hogy mindig vigyázni fogsz az èn kis Gyöngyszememre… és mindig boldoggá teszed!« Rettenetes hiànyzik az Édesapàm … mindig velem van és tudom, hogy boldog, mert boldoggá tesz, akire ràbízott … a SZERELMEMRE!!! Szeressétek egymàst és keressétek az igazit! Mert van! Lètezik!!! Én 21 èvvel ezelőtt megtalàltam! Boldog Valentin napot!!!”

– írta Rubint Réka.

A visszajelzések alapján rengeteg embert meghatottak Rubint Réka őszinte szavai, amiken egyszerre érezni a szomorúságot és a hálát, hiszen egy tragikus veszteség és az örök szerelem egyszerre van jelen számára Valentin-napon.

Rubint Réka meg is mutatta a követőinek, hogy milyen csábító, áttetsző szerelésben várta Schobert Norbit – és igaz, hogy a szexi fotók kicsit furcsán hatnak egy ilyen könnyfacsaró írás mellett, de úgy tűnik, hogy senki sem vette zokon őket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás