promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi a medencében szexizett - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kicsit komor tekintettel merült el egy medencében meztelenül. 

Palvin Barbit valószínűleg nem kell bemutatni. A magyar modell egy szexi fotózáson vett részt, ahol egyáltalán nem volt szégyenlős, és ledobta a textilt.

A Maxim Magazin készített róla új képeket, amik bár tényleg nagy bevállalósak lettek, mégis ízlésesek. Az egyik fotót, amiben éppen egy medencében merül el Barbi, az Instagramon osztottak meg.

A rideg pillantás ellenére a hozzászólások között nem győzik dicsérni a szupermodell szépségét. Többen sellőkhöz hasonlítják, a sasszemmel rendelkezők még a mellbimbóját is kiszúrták.

A modell az utóbbi időben nem nagyon volt aktív a saját közösségi oldalán, február óta csak egyszer posztolt, pár napja. Talán pont azért, mert gőzerővel dolgozik, rengeteg a felkérése, sőt egy film szerepben is vissza fog térni.

Egy rövidfilmben sikerült megcsípnie a főszerepet, a horror Serpentine-ben, amit a divatvilágból ismert cseh Eva Doležalová rendez. A történet szerint egy szekta létrehoz egy kígyó-ember hibridet, őt alakítja Barbi, aki eléggé megszenvedi a kígyó létet, például a bőrét is többször levedli.

Palvin Barbi inkább modellként ismert, a filmes karrierje még nem indult be igazán, többnyire kisebb szerepeket kapott eddig, a legismertebb a 2014-es Herkules Dwayne Johnson főszereplésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás