promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi, Christina Aguilera és Demi Rose is a melleivel vett le mindenkit a lábáról – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dua Lipa is főszereplő volt a héten, aki bugyiban és melltartóban tartott csajos bulit.

Demi Rose már a legaktívabb modell az Instagramon, pont ezért tudja növelni őrült tempóban a követői számát. Persze ehhez kellenek a villantásai is, amihez nagyon ért. Rose ismét meztelenre vetkőzött, de ezt nagyon titokzatosan hozta össze.

Megnézhetitek azt is, hogy Paris Hilton hogyan fest rózsaszín bikiniben.

Ewan McGregor anno belevágott a modell szakmába, és ezt nagyon is jól tette. Olyan művészi fotókat láthattok róla, amiken Esther McGregor még a mellbimbóját is megvillantja egy picit. Érdemes végignézni a képsorozatát.

Közben Palvin Barbi rajongói Instagram oldalát törölték, amiken a legszexibb villantásait szedték össze, de nyugalom, megmutatjuk nektek meztelenül a magyar modellt egy régi fotón – természetesen úgy, amennyi még belefér 18-as karika nélkül.

Karácsonyi keblekre vágytok? Akkor kattintsatok a cikkre Carmen Electra miatt. A reflektorfényben persze Dua Lipa csajos bulija van. Az énekesnő főleg bugyiban és melltartóban partizta végig az estét.

Christina Aguilera meztelen? Nem teljesen, mert van rajta egy bőrkesztyű, meg kiegészítésnek egy napszemüveg. Akinek ez túl sok, az inkább ne nézze meg a forró képeit.

Akik imádják a hatalmas melleket, azok számára Sophie Mudd lesz a hab a tortán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás