promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Féktelen buli: Gyuricza Dóra egy soha nem látott képet osztott meg Rácz Jenőről, amit mindenképpen látnod kell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenőék esküvője bővelkedett bulis pillanatokban is.

Rácz Jenő és a felesége között dúl a szerelem. Valószínűleg senki se gondolta volna, hogy a Michelin-csillagos séf A Konyhafőnök egyik versenyzőjében fogja megtalálni az igazit. Pedig Rácz Jenő még nagyban randizgatott, amikor elkezdett beszélni Dórival.

A 2021-es évben még tombolt a járvány, de a szerelmesek így is kihozták belőle a maximumot. Túl vannak az esküvőn, a nászúton, és a séf étterme is a csúcson van, A Konyhafőnök meg állandóan nézettségi csúcsokat dönt.

Rácz Jenő és a felesége nagyon várják a babát, és látszik, hogy Gyuricza Dóra pocakja is egyre nagyobb lesz. A sok munka mellett a Michelin-csillagos séf még azt is bevállalta, hogy összerakja Kamilla szobáját. Azért akadtak olyan pillanatok, amik még rajta is kifogtak. Például az ágy összerakása bonyolultabb volt Rácz Jenő számára, mint egy ötcsillagos fogás kitalálása.

Rácz-Gyuricza Dóra korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában láthatták a rajongók, hogy a szerelme nem feledkezett meg a Valentin-napról.

Rácz Jenő arra kérte a kedvesét, hogy jöjjön érte az étterme, vagyis a Rumour elé – itt terhes párját virággal, na meg tortával várta.

Gyuricza Dóra még egy olyan bulis képet is megosztott az esküvőről, amit eddig nem láthattak a rajongók.

„Mert te vagy a legviccesebb, a legerősebb, a legszexibb és egyben a legjobb barátom ezen a világon”

- írta a fotóhoz Dóri.

Rácz Jenő Instagramján is volt fent egy friss kép, amin a Rumour csapatát láthatjuk. A Michelin-csillagos séf egy csapatépítő gokártozásra vitte el őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás