promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő szétesett, és még Fördős Zé is hátat fordított neki – fotó
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő mindenben határozott egyéniség, de van olyan dolog, ami még neki sem megy.

Rácz Jenő és a felesége, Rácz-Gyuricza Dóra nem rég nyaralni voltak, mivel még utoljára ki akarták kapcsolni az agyukat, mielőtt megérkezik a baba.

A gyerekvállalásba még nem szerettek volna belevágni, de az élet úgy hozta, hogy megfogant a baba. Rácz-Gyuricza Dórának vannak nehézségei, és még sok mindent ki kell tapasztalnia, mivel ez az első terhessége. Közben a közösségi oldalán igyekszik másokkal is megosztani a tapasztalatait.

„Savam az újra a torkomban, és olyan fáradtság van rajtam egész nap, mintha óriási buliban lettem volna egész éjjel. Tegnap valahogy úgy helyezkedett el a kishölgy, hogy azóta a jobb oldalamon gyakran szúró fájásokat okoz”

- írta anno a Michelin-csillagos séf felesége, aki hozzátette, hogy hiába vannak gyönyörű napok, a terhesség olykor bizony nagy kihívás.

Rácz Jenő nem csak a Rumour nevezetű éttermével foglalkozik, hanem innentől otthon is várnak rá komolyabb feladatok. Ezek között van olyan is, ami még neki is fejfájást okoz. Ilyen a babaágy összerakása, amit segítség nélkül akart abszolválni, de ő is bevallotta, hogy ez túl nagy falat lett végül.

„A pillanat amikor rájöttem, hogy jobb lett volna valakit hívni aki ért ehhez. 600lépéses baba àgy! Imàdom!”

- írta a fotóhoz kétségbeesetten Rácz Jenő.

Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy végül a séf barátja, Fördős Zé is feltűnjön a kommentelők között.

„Miért nem szólsz ilyenkor?! Mondjuk pont nem értem volna rá…”

- tette hozzá szokásos humorával A Konyhafőnök zsűrije.

Az egyik rajongó oda is írta, hogy Rácz Jenő lehet jobban járt, hogy Fördős Zé nem ért rá, mert hát tudják nagyon jól milyen, ha ő segíteni akar.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás