promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj! Novák Zalán sérülése súlyosabb, mint gondolták
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novák Zalán rossz híreket kapott a lábáról.

Novák Zalán ismét egy sérülés miatt volt kénytelen félbehagyni az Exatlon Hungary-t. Az All Star évad elején úgy megsérült a lába, hogy hetekig nem tudott pályára lépni, aztán később újra engedték versenyezni. Zalán sérülése azonban nem javult, mi több, egyre nagyobb fájdalmai lettek, míg az orvosok úgy döntöttek, hogy nem folytathatja a versenyt.

Novák Zalán a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt arról, hogy a sérülése sokkal súlyosabb, mint azt korábban gondolták.

„Az a helyzet, hogy nem hogy eltört, hanem letört a talpcsontomból egy darab, és a nagyobbik gond az az, hogy a bokának a függőleges tengelyen való mozgásáért két ín felel, és az egyik ín az pont azon tapad, ami le van nekem törve konkrétan. Innentől kezdve ezt a csontot kiműteni nem lehet. Tegnap az orvosok azt mondták, hogy ismét gipszbe fogják rakni a lábamat, mankó, három hét. Pengeélen táncolok"

- mondta a sportoló, aki elmondta, hogy ha három hét alatt nem kezdődik meg a meszesedés, és nem fog visszahúzódni a letört csontdarab a helyére, akkor egy úgynevezett horog módszerrel kell majd megműteni.

A műsorban megkérdezték Zalántól, hogy tervezi-e visszanézni az Exatlon azon adásait, amelyekben még szerepelt, mire az egykori Kihívó egyértelmű választ adott:

„Én amit megéltem, azt akarom elraktározni, és nem akarom azt visszanézni, hogy mi hogy történt. Mikor kimondanak egy olyan mondatot, hogy vége az Exatlonodnak, egy olyan állapotba kerülsz, hogy ezt nem nagyon látod kívülről"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás