promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: Novák Zalán a TV2 csókosa?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novák Zalán tényleg a TV2 kegyenceként fogja megnyerni az All Star-t?​

Novák Zalánt az Exatlon Hungary 2. évadában ismerte meg az ország. A fiatal versenyző már ott is folyamatosan megsérült és betegeskedett, több, mint egy hónapig lábadozott, mire kirakták a versenyből.

Miután az Exatlon véget ért a számára, a TV2 azonnal felkarolta őt, és szerepet kapott két másik műsorban is. Először a Farm VIP 1. évadában láthattuk, amit aztán meg is nyert, majd a Totem egyik instruktora volt. Ezek után a TV2-től kapott egy újabb esélyt arra, hogy bizonyítson az Exatlon Hungary-ben, és visszatért a Kihívókhoz az All Star-ban.

Zalán azonban nem sokáig futott a csapatáért, már az első adásban lesérült, és mint később kiderült, el is törött a lába. Zalán aztán sokáig a pálya széléről magyarázott csapattársainak. A nézők közül sokan ezt nehezményezték, hiszen amíg Zalán békésen gyógyulgatott és ingyen nyaralt Dominikán, a többi játékos komoly energiát fektetett bele a versenybe.

Bár azóta már visszatérhetett a pályára, vannak, akik furcsának tartják, hogy ilyen sokáig hagyták pihenni. Ezzel kapcsolatban írt egyik olvasónk, aki úgy véli, hogy Novák Zalán a TV2 kegyenceként szerepel a játékban.

„Elgondolkodott már bárki azon, hogy Zalán miért van még mindig bent? Ugyebár el volt törve a lába, legalábbis ezt mondták aztán ki tudja megint mi az igazság, mert ez már nem az az Exatlon, ami régen. Ha valakinek el van törve a lába, annak a felépülése jóval több annál, mint amennyi egy ilyen műsorban megengedett. Tudtommal ez egy verseny, és ha valaki így lesérül, akkor azonnal haza kellene küldeni, hogy ott gyógyulgasson. De nem, Zalánka ott puszilgatta a bibit, közben okoskodott egyfolytában. Nagyon irritáló személy! Szerintem egyébként ő a TV2 csókosa. Legutóbb, mikor bent volt az Exatlonban, ugyanígy megsérült és beteg lett, aztán hazaküldték. Mégis azóta is képernyőn van. Miért?! Ki ez a pofaszőrös gyerek, vagy kinek a s*ggét nyalta simára, hogy ilyen úri bánásmódban részesül? Ráadásul van egy olyan sejtésem, hogy ő fogja megnyerni az All Start. De remélem nem lesz igazam. Mondjuk én már bármit kinézek ebből a műsorból, olyan hülyének vagyunk nézve mi nézők, hogy az nem igaz! Kedves TV2! Ha tényleg azt akarjátok, hogy továbbra is nézzük ezt a sz*rt, akkor azonnal hozzátok vissza a régi Exatlont, amit megszerettünk, Zalánt pedig felejtsétek el végre!!! Köszönettel, egy elégedetlen néző”

Az Exatlon Hungary All Star a Nemzetek Viadalával folytatódik hétfő este.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás