promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: Novák Zalán meddig nyaral még Dominikán?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novák Zalán már egy ideje törött lábbal osztja az észt az Exatlonban.

Szinte még el sem indult az Exatlon Hungary All Star évada, de Novák Zalán már lesérült. Mint kiderült, a Kihívónak eltörött a lába, és azóta mankóra támaszkodva napozik a pálya szélén. A sérülése óta eltelt már két hét, és azóta sincs arról szó, hogy hazaküldenék őt. Pedig egy lábtörésből nem egyik napról a másikra fog úgy felépülni, hogy újra pályára tudjon állni.

Persze nem ez az első eset, hogy Zalán hetekig vakációzhat betegen, sérülten a Dominikai Köztársaságban, a műsor 2020-as évadának 58. adásában megsérült a versenyző combja, de egy hét pihentetés után visszatért a pályára. Egy héttel később Zalán lebetegedett, majd miután gyógyultan újra visszatért, az orvosok sok-sok napnyi tanakodás után végre hazaküldték őt. Zalán az Exatlon 2. évadában összesen 36 adáson keresztül lábadozott.

Az Exatlon korábbi játékosainak sérüléseiről és pihentetéseiről korábban Hunique készített egy összefoglalót, amiben Zalán esete is részletesen le van vezetve. Ezt az alábbi videóban nézhetitek meg:

Az All Star következő adásának előzetesében ismét jól látható a két mankóra támaszkodó Zalán, ahogy a pálya széléről osztja az észt csapattársainak, és egyelőre nincs arról szó, hogy hazaküldenék. Hogy a TV2 meddig hagyja még nyaralni, azt nehéz megjósolni, de a nézők közül sokan már most ki vannak akadva, hiszen igazságtalannak tartják ezt a többi versenyzővel szemben.

„Zalan lasacskan menegess hazafele ideje mar”

„Hát ja lassan mehet hat óra haza mert úgyse lesz Jobban nagyon sok idő kell neki Inkább menjen más be helyette Ne foglalja a helyet”

„Rossz nézni ezt a pasit ott. Ugyan ez volt vele ezelőtt is. Jól elvan a két mankójával! Meddig még????”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás