promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva hatalmas mellei nem bírtak magukkal: ki akartak buggyanni a szűk fürdőruhájából – kép
Borítókép:  youtube.com/Horváth Éva (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva hihetetlenül dögös fotót rakott ki magáról, talán még sosem volt ilyen csábító.

Horváth Éva egykor az ország egyik legkeresettebb modellje volt, akinek a pucér poszterei szinte az összes autószerelő műhely falán ott díszelegtek. A híresség most is elképesztően néz ki, ráadásul nemrég a meseszép Balira költözött a családjával, ahol boldogan élnek, és élvezik a helyi kultúrát, illetve a látványosságokat – de persze arra is jut ideje, hogy néha készítsen a követőinek 1-2 szexi képet.

Igazi szexistennőként pózol Horváth Éva a legutóbbi fotóján, amin éppen a vízből jön ki egy fekete, feszülős fürdőruhában, amiből majdnem kibuggyannak az óriási mellei – mondani sem kell, hogy ez a vadító látvány máris több ezer embert feltüzelt, hiszen a modell valóban egy igazi bombázó, aki pillanatok alatt az ujja köré tudja csavarni a közönséget.

Sokan mondják, hogy Horváth Éva Magyarország egyik legszebb nője, a lenti képeket látva pedig nem igazán lehet vitatkozni ezzel a kijelentéssel, hiszen egyszerűen lehetetlen ellenállni a vonzerejének – főleg ilyen dögös szerelésben, ami előtérbe helyezi a nőies adottságait, és ezzel pillanatok alatt mindenkit letaglóz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás