promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva kitárulkozva, bikiniben élvezi a jó időt Balin – fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tengerparton tölti a mindennapjait az egykori szépségkirálynő.

Horváth Éva január végén költözött ki a családjával Balira, ahová már visszatérő vendég. Nem maradnak sokáig, fél évre vagy egy évre utaztak ki, még nem tudják pontosan. Szeretik Magyarországot, csak a mostani időjárással vannak problémáik, de biztosan visszajönnek.

„Én ezt a hideget egyáltalán nem bírom, úgyhogy ezért választottunk egy sokkal melegebb desztinációt, ahol egész évben meleg van. Nagyon szeretünk egyébként itthon is lenni, csak nem ebben az időjárásban, ezért választottuk a csodálatosan szépséges Balit. Aki nyomon követi a kis életünket, az tudja, hogy ide mi már több éve visszajárunk, lehet, hogy így ki is jelenthetjük, hogy ez most már a második otthonunk”

– mondta korábban egy videójában Horváth Éva.

Eddig mindig a dzsungelben éltek, de most a gyerekek miatt közelebb kellett költözniük egy óvodához, ezért a tengerparton választottak lakást. Erre azért volt szükség, mert fontosnak tartja, hogy Kristóf fia a helyi gyerekek között legyen, hogy angolul és indonézül is tanuljon.

Balin jelenleg 30 Celsius-fok körüli a hőmérséklet, így nem meglepő, hogy a modell bikinire vetkőzve élvezi a napsütést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás