promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg szexi, új frizurája tartja lázban az internetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg levágatta a haját, amit természetesen azonnal kiszúrtak a rajongói.

A herceg idén először jelent meg nyilvánosan a BetterUp mentálhigiénés startup virtuális csúcstalálkozóján. Arról beszélt, hogy hogyan érzi magát a királyi feladatai nélkül, és hogy milyen az új élete. Bár nem azért volt ott, hogy az új frizuráját bemutassa, mindenképpen nagy figyelmet keltett vele.

A rajongók szerint nagyon amerikai az új külseje, és igazán szexi. Harry herceg eltüntette a szokásos bozontos tincseit, helyette pedig egy sokkal rövidebb fazont vágatott, amin nem tudták szó nélkül túltenni magukat a fanok.

Közben Londonban kitűzték a néhai Fülöp herceg megemlékezésének dátumát, most pedig mindenki találgat, hogy Harry herceg hazalátogat-e az eseményre. 2022. március 29-én istentisztelettel emlékeznek meg rá a Westminster Abbeyben, amin II. Erzsébet királynő mellett több királyi családtag is részt vesz majd.

Hogy a herceg és Meghan Markle ott lesz-e, még nem erősítették meg. Korábban Harry rendőri védelmet kért a családjának, mert nem érezte magát biztonságban az Egyesült Királyságban. Erről a jogáról eredetileg azzal együtt mondott le, hogy lemondott a királyi család magas rangú tisztségeiről.

Harry herceg utoljára közel egy éve járt a hazájában, egy szomorú alkalomból. Tavaly áprilisban Londonba repült, hogy részt vegyen a szeretett nagyapja megemlékezésén, aki április 9-én, 99 éves korában hunyt el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás