promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képmutatás: a tini srác szüzességét a nála harminc évvel idősebb hercegnő vette el
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A könnyűvérű kékvérű hölgy történetét filmsorozatban is feldolgozták.

Egy Michael Thornton nevű férfi sok mindent megélt életében, de most, 81 évesen is talán arra emlékszik vissza a legszívesebben, hogyan vesztette el a szüzességét. Ő akkor 17 volt, a hölgy pedig – Margaret Campbell, Argyll hercegnője – 46 esztendős.

A férfi ma is emlékszik a nagy tett színhelyére, a skóciai Inveraray kastély szürkéskék falú szobájára. Mindez pedig 1958-ban történt, a nyári vakáció ideje alatt, nem sokkal azután, hogy megismerkedett a könnyűvérű kékvérű asszonnyal.

Egy közös ismerősük révén találkoztak az utcán, és a nő akkor még nem volt Nagy-Britannia-szerte ismert, hiszen az őt híressé tevő válására csak 1963-ban került sor. Második férje, Argyll hercege kezdeményezte a pert, azzal gyanúsítva meg nejét, hogy

legalább 88 férfival feküdt le, és egyértelműen nimfomániás.

Maga a férj sem volt teljesen „százas”, hiszen masszívan ivott, drogozott, szenvedélye volt a szerencsejáték, és nem rettent vissza a családon belüli erőszaktól sem. Mindezzel együtt a vádjai igazak voltak, amit egy rakás – a meztelen hercegnőről készült – polaroid fényképpel is bizonyított.

Mivel a szexpartnerek között két miniszter és a királyi család három tagja is szerepelt, a botrány elkerülhetetlenné vált. A csélcsapságot talán Margaret nehéz gyermekkorának is betudhatjuk, a nő ugyanis 14 éves koráig New Yorkban élt, majd hazatért, ahol a következő esztendőben teherbe ejtette David Niven, a későbbi híres színész.

A hercegnő a Daily Mail számára most visszaemlékező Michael Thorntont is azonnal kinézte magának, és meg is hívta barátjával a kastélyába. Ott aztán a 17 éves fiút udvariasan a fürdőszobába irányította, és amikor a srác teljesen meztelenre vetkőzött, a nála csaknem 30 évvel idősebb nő benyitott hozzá.

Fotó: Profimedia

Az asszony sem viselt ruhát, és úgy bújt mellé a zuhany alá, mintha ez mindennapos dolog lenne. Aztán a hálószobában megtörtént az a dolog is, ami a férfi számára máig emlékezetes, de amelynek pikáns részleteiről természetesen diszkréten hallgat.

A hercegnő történetét a BBC 2021-ben mini-tévésorozatban dolgozta fel, Claire Foy főszereplésével (vezérképünkön). A Botrány brit módra (A Very English Scandal) három epizódját decemberben vetítették le Angliában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás