promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási üvöltözésbe fulladt Stohl András miatt a forgatás - Túl messzire ment?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stohl András csak jót akart, de abba nem gondolt bele, hogy milyen károkat okozhatott volna.

Nemrég jelentette be Stohl András és felesége, hogy első közös gyermeküket várják, de ennél többet nem akart elmondani a színész, aki jelenleg a TV2 Sztárban Sztár című műsorában jeleskedik a rajongói legnagyobb örömére.

A minap készült egy interjú Stohl Andrással, amiben arról is szó esett, hogy a forgatásokon kaszkadőrt használ, de ez nem mindig volt így – régen elképesztően bevállalós volt, már-már túlságosan is.

„Cserhalmi korában teljesen egyértelmű volt, hogy amit a színész meg tud csinálni, azt meg is csinálja. Nagyon tetszett, hogy ő ezt meg is tette, így főiskola után én is így álltam ehhez. Ugrottam le például helikopterről mozgó vonat tetejére. Nem akarták engedni, de rajtam és az operatőrön kívül nem fért fel senki a gépre. Persze utána nagyon megmosták a fejem, ­óriási üvöltözés volt. Érthető a félelem, hiszen ha a színész lesérül, akkor áll a forgatás, és ez többmilliós veszteséget okozhat”

árulta el Stohl András.

Hihetetlen, hogy annak idején engedték a színésznek, hogy kiugorjon egy helikopterből, ráadásul egyenesen egy mozgó vonatra, hiszen ez nagyon veszélyes, a forgatás pedig akár tragédiával is végződhetett volna mindössze egyetlen rossz mozdulat miatt – így nem csoda, hogy jó nagy fejmosást kapott utána.

Az érintett alkotás amúgy az Európa Expressz című 1999-es magyar akciófilm, aminek Dobó Kata, Stohl András és Kamarás Iván voltak a főszereplői – itt lehet megnézni a fent említett jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás