promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kajdi Csaba olyan kínosat posztolt, hogy másnap törölte is
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még a barátai előtt is beégette magát, gyorsan eltávolította a felvételeket.

Kivel ne fordult volna elő, hogy olyat osztott meg az interneten, amit aztán később megbánt és leszedte? A celebekkel sincsen ez másképpen, Kajdi Csaba egy kínos történetét mesélte el a Sláger FM adásában. Bevallotta, hogy ma már sokkal óvatosabban posztol jobbra-balra a közösségi média felületein, mint régebben, amikor akadt olyan helyzet, amiből nehezen tudta kimagyarázni magát.

„Monacoból idelátogatott a barátnőm és a buli hevében olyan éneklést nyomtunk a semmi közepén, hogy azonnal posztoltam is. Akkor még 10-20 ezren követtek csak, másnap jöttek a barátoktól, ismerősöktől az üzenetek, hogy mik ezek a posztok, biztosan ki akartam tenni? Abban a pillanatban töröltem is őket”

- mesélte a kellemetlen sztorit Kajdi Csaba.

Majd azt is hozzátette: követőinek száma - és ezzel hírnevének - gyarapodása miatt azt gondolja, hogy felelősséget kell vállalnia a tartalmaiért. Következtetésképpen ezért ma már többször is átgondolja, hogy mit osszon meg.

„Amikor még kevesebben követtek sokkal sarkosabban fogalmaztam, ma már jobban átgondolom mit posztolok, óvatosabb vagyok"

 - árulta el a modellügynökség vezére.

A magyar interneten egyébként valóban hatalmas követőtábornak örvend Cyla, amit valószínűleg mókás beszólásai és bohókás stílusának is köszönhet. Az Instagram profilját már több, mint 270 ezren követik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás