promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kajdi Csaba megmutatta kedvesét a rajongóknak, hatalmas megdöbbenést okozva ezzel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kajdi Csaba hosszú idő után végre megmutatta rajongóinak kedvesét, Dávidot. Cyla nem csupán egy képet, hanem egy egész sorozatot töltött fel közösségi oldalára szerelmével. 

Bár azt sosem tagadta, hogy a vele azonos neműekhez vonzódik, ennek ellenére magánéletét sosem tárta a nyilvánosság elé Kajdi Csaba. Ezúttal viszont kivételt tett és a közösségi oldalán megmutatta párját, Dávidot a rajongóknak. A szerelmespár első közös nyaralását Franciaországban töltötte. Cyla egy egész fotósorozatot posztolt az Instagramra kedvesével. 

"Arany követő, arany rajongó! Az én szülinapi meglepetésem Nektek, hogy szeretném bemutatni Davidot! Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell! Na de akkor jöjjön néhánypupos kép az első közös nyaralásunkról! Köszönöm a sok előkelő születésnapi jókívánságot! Cyla szeret Mindenkit!! "

- írta a Cyla a sorozat mellé.

Természetesen kommentek ezrei érkeztek a kép alá, de Cyla valószínüleg nem bánja, ugyanis a rajongók odáig voltak Dávidért. A legtöbben megdöbbentek rajta, hogy milyen helyes fiút fogott ki magának. 

- Nagyon jóképű fiatalember a párja! 

- Cyla! Jobb pasid van, mint a legtöbb nőnek! Aranyosak vagytok! 

- Ez igen anyukám! Ez aztán Tyűhh pasi gratulálok

- áradoztak a követők Dávidról.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás