promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox olyat csinált a melleivel, hogy máris több mint 3 millióan kedvelték a képét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Foxnak sikerült egyetlen pikáns fotóval feltüzelnie több millió embert.

Megan Foxot a nagy sikerű Transformers filmeknek köszönhetően ismerte meg a világ pár évvel ezelőtt, és szinte pillanatok alatt szexszimbólum lett belőle Amerikában. Rengeteg fiatal srác szexuális ébredését okozta az a jelenet, mikor a színésznő a Transformers első részében elkezd kocsit bütykölni, és közben szexin előre dől – azóta is rengetegen vannak oda érte, ami egyáltalán nem meglepő.

Aki követi Megan Foxot Instagramon, az pontosan tudja, hogy a gyönyörű híresség nem szokott szégyenlősködni, és ez szerencsére most is így van, ugyanis egy olyan képet rakott ki magáról, amin éppen a melleit markolássza, megnyalja a száját, és közben olyan tekintettel néz ránk, hogy az valami hihetetlen.

Igazán szerencsés férfi Machine Gun Kelly, hogy őt választotta Megan Fox, hiszen a lenti, több mint 3 millió kedvelést kapott fotó is azt bizonyítja, hogy valóban ő minden idők egyik legdögösebb színésznője, aki csak úgy ontja magából a tömény szexualitást, a vonzerejének pedig egyszerűen lehetetlenség ellenállni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás