promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston 53 évesen bikiniben rohangál, ettől eláll a lélegzeted! - lesifotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még az ötödik X után is kiváló formában tartja magát Jennifer Aniston - ezt látnod kell!​

Jennifer Aniston a mai napon ünnepli 53. születésnapját, de úgy tűnik, mintha egy napot sem öregedett volna. Vajon mi lehet a titka, hogy ennyire jó formában tudja magát tartani? A csodálatos színésznő még a kilencvenes évek hajnalán a Jóbarátok című sorozatnak hála Rachel Green szerepével futott be igazán.

Az igazi bombázó és vicces karakterének köszönheti, hogy karrierje azóta is felfelé ível. 

Azóta számtalan vígjátékban játszott már, egy darabig nem is tudta levakarni magáról a mókás jellemvonást a köztudatban, de később már komolyabb drámákban is feltűnt. Pár éve újabb alakításával aratott hatalmas sikert: a The Morning Show című sorozatban játszott meglepően eltérő karaktert az eddigiektől. Az emberek imádták. 

Ahogyan pedig telnek-múlnak az évek, mit sem veszít ragyogásából a színésznő, amit rendre be is mutat nekünk minden egyes alkalommal, amikor visszatér a képernyőre. Persze nem csak a rajongókat, de több szexi sztárt is le vett már a lábáról, mint például Brad Pitt-et vagy Gerard Butter-t. 

Most, hogy már az ötödik X-et is átlépte, még mindig sikerül lenyűgöznie minket. Az elmúlt napokban láttak napvilágot bikinis képei, amik Hawaii-on készültek, hiszen javában benne vannak a filmes munkálatokban. Íme itt a bizonyíték, hogy 53 évesen is lehet még tündökölni!

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás