promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vették komolyan Gáspár Győzőt - Most magyarázkodnak a celebek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába beszélt őszintén egy komoly betegségről, nem vették komolyan a szavait.

Gáspár Győző, mindenki Győzikéje pár napja nyíltan vállalta, hogy komoly depresszióval, és bipoláris zavarral küzd. A mosolygós, mindig jókedvűnek tűnő celeb életét már tizenhárom éve nehezíti meg a betegsége. Elmondása szerint vannak napok, amikor ki sem kel az ágyból, tavaly pedig két hónapot töltött a zárt osztályon emiatt. Most éppen a kórházba való visszatérése miatt állt elő az üggyel, amit sokan kétkedve fogadtak. Köztük az Ébredj velünk két műsorvezetője is, Ábel Anita és Bereczki Zoltán.

„Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy?… Nem úgy nézel ki!”

- mondta Ábel Anita a műsorban Gáspár Győzőnek. A probléma elbagatellizálásához pedig Bereczki Zoltán is csatlakozott.

Az adás óriási visszhangot vert, sokaknak nem tetszett a műsorvezetők reakciója, mivel a depressziós emberek gyakran találkoznak ezzel a hozzáállással a valóéletben is. A felháborodás miatt végül nem tehettek mást, mindketten a közösségi médiában kértek bocsánatot.

„Aki ismer pontosan tudja mennyire empatikus vagyok és kiállok mások mellett…fontos ügyek mellett, ezt most nem vettem komolyan. Pedig fontos, mert a depresszió, stressz okozta szorongás, pánik köztünk jár”

- írta Ábel Anita, aki állítólag már négyszemközt bocsánatot kért Győzikétől is.

Bereczki Zoltán pedig a következőkkel kért elnézést:

„Hibáztam!
Elbagatellizáltam egy kijelentést, pedig bármilyen jó vagy annak tűnő a hangulat, képesnek kell lennünk meghallani bizonyos mondatokat, szavakat! Ilyen mondat, sőt mondatok hangzottak el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Gáspár Győző szájából. Sajnálom, hogy nem a megfelelő érzékenységgel reagáltam! A depresszió komoly dolog, alattomos, sokszor rejtőzik mosoly mögé! 
Bocsánatkéréssel tartozom elsősorban Győzőnek és mindenkinek, akiben rosszérzést keltettem!”

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza az ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás