promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina végre választ adott a kérdésre, ami a fél országot foglalkoztatja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina egy spontán kérdezz-felelekkel lepte meg a követőit, ahol érdekes válaszokat adott.

Az utóbbi hetekben Kulcsár Edina és Csuti válásától hangos a sajtó, hiszen az embereket nagyon meglepte, hogy Edina máris bejelentette, hogy összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel. Az ország legújabb sztárpárja rengeteg támadást kap az egyesek szerint hirtelen kialakult kapcsolatuk miatt, de természetesen bőven vannak olyanok is, akik Kulcsár Edina mellett állnak, és leginkább arra kíváncsiak, hogyan érzi magát most, milyen hatással van rá a botrány – erre válaszolt a minap a híresség egy kérdezz-felelek keretein belül.

„Nagyon köszönöm ezt a rengeteg pozitív érdeklődést. Most, hogy látom, mennyire csodálatos emberek vannak velem itt az oldalamon, így még jobban!!!

Egyébként azt érzem, hogy egyre erősebb és erősebb vagyok. Kezdem visszanyerni az életkedvem és sokkal de sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Végre tudok őszintén mosolyogni!”

– írta Kulcsár Edina az egyik Insta Storyban.

Volt, akit leginkább az érdekelt, hogy vajon nem fél-e attól, hogy rosszul döntött azzal, hogy elhagyta Csutit és új életet kezdett G.w.M-mel, de úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina határozottan örül annak, hogy meglépte ezt, hiszen végre újra boldog:

„Ha csak ennyi boldogság jutott volna nekem, ez az 5 hét ami mögöttem van, akkor is megérte volna!”

Itt lehet megtekinteni Kulcsár Edina klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás