promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina bevallotta: még mindig szereti Csutit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina megdöbbentő kijelentést tett.

Hetek óta Kulcsár Edina és Csuti válásától, valamint az egykori szépségkirálynő új párjától, G.w.M-től zeng a magyar bulvár sajtó. Edina a life.hu-nak nyilatkozott arról, hogy miért nem vártak egy kicsit a bejelentéssel, miszerint egy másik férfi mellett találta meg újra a boldogságot.

„Mindenképp kiderült volna azon a napon az új kapcsolatom, amikor ezt én kiírtam. Annyi lett volna a különbség, hogy nem tőlem tudták volna meg, hanem valamilyen hírportálról vagy másnap egy lapból, így a dolgok elébe akartam menni. Az őszinteség és az egyenesség híve vagyok. Rettentően sajnálom, hogy nem hagytak nekem időt, és hogy a válásom bejelentése után ilyen rövid időn belül az új kapcsolatomról is színt kellett vallanom. Többek között az ilyen esetekben sem túl szerencsés, ha az embert sokan ismerik”

Edina kijelentette, hogy a továbbiakban nem szeretne többet beszélni a válásáról, szeretné, ha végre békében és nyugodt körülmények között tudnák intézni a dolgaikat. A modell úgy fogalmazott, hogy Csutival a közös felügyelet mellett döntöttek.

„Hiába szeretném, hogy velem legyenek, ezt nyilván nem tehetem meg és nem is teszem. A gyerekeknek szükségük van az apukájukra is, és ezt maximálisan támogatni fogom”

– mondta Edina, akinek ezek után feltették azt a kérdést, hogy szereti-e még Csutit.

„Mint embert, és mint a gyerekeim apját igen. A szeretet mindig kifizetődő. Mindkettőnkben vannak tüskék, de bízom az időben és a kettőnk hozzáállásában, így azt gondolom, hogy hamarosan onnan tudjuk folytatni a kapcsolatunkat, ahol egy picit több, mint hat évvel ezelőtt álltunk, vagyis barátként; annyi kiegészítéssel, hogy már van egy közös küldetésünk, hogy a gyerekeinknek a lehető legnagyobb szeretetet biztosítsuk”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás