promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi fia úgy kigyúrta magát, hogy rá sem lehet ismerni - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbika 12 kilótól szabadult meg, és alaposan kigyúrta magát.

Schobert Norbi és Rubint Réka idősebb fia, Norbika még csak 16 éves, de már most egy igazi szívtipró, aki 3 éve kezdett életmódváltásba, és komoly edzésbe. Az első évben édesapja termékeivel sikerült leadnia magáról a felesleges zsírtartalmat, majd elkezdett sportolni.

Norbika két év alatt összesen 12 kilótól szabadult meg, és úgy kigyúrta magát, hogy már rá sem ismerni. Elmondása szerint korábban nem merte levenni a pólóját a strandon, de amióta kockás hasa van, gyakran mutatja meg magát a közösségi oldalán is. Norbika azt mondta, korábban sokat bántották azért, mert túlsúlyos volt; ebben hasonlít az édesapjára is, hiszen Schobert Norbit is sok sérelem érte a külseje miatt.

„Akkoriban nem volt sok kövér gyerek az iskolában. Akik sportosak voltak, vékonyak voltak, folyton lenéztek az alkatom miatt. Bennem ez annyi sérelmet okozott, hogy a mai napig túlzottan kikelek a kövérség ellen. Emiatt ugye sok botrány van, és ennek az is az oka, hogy én sokat szenvedtem, és nagyon sok gyereket látok, akik ugyanígy szenvednek”

- nyilatkozott a TV2-nek Schobert Norbi, aki büszke a fiára, hogy az életmódváltás, és a rendszeres testmozgás mellett döntött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás