promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Rubint Réka falatnyi bikiniben mutatta meg a formás melleit, mindenkinek leesett az álla - képek
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon dögös fotókat rakott ki magáról Rubint Réka, aki jakuzziban mutatta meg a tökéletes testét.

Schobert Norbi szeretett felesége, Rubint Réka nagyon megterhelő időszakon van túl, de szerencsére képes volt feldolgozni a csapásokat, és ehhez nagyban hozzájárult a sport is. A fitneszedző többször is elmondta már, hogy a nehéz időszakokban rengeteget segített neki a testmozgás, ennek pedig nemcsak a lelki megnyugvás lett a következménye, hanem az is, hogy elképesztő formába került.

Rubint Réka most megmutatta, hogy egy nehéz, fárasztó nap után hogyan szokott lazítani: felvesz egy aprócska bikinit, majd megmártózik a jakuzziban – szerencsére képekkel is demonstrálta ezt, így az egész ország megcsodálhatta a hatalmas melleit, illetve a bomba alakját is.

Mondani sem kell, hogy csak úgy záporoztak a pozitív, dicsérő hozzászólások Rubint Réka bejegyzéseihez, hiszen a híresség valóban elképesztően néz ki, főleg ilyen kevés ruhában. Egyes kommentelők szerint már direkt incselkedik velünk, mivel pontosan tudja, hogy rengeteg embernek bejön, de akármi is az igazság, az biztos, hogy mindenki örül, mikor ilyen szexi fotókat oszt meg magáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás