promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nagyon rossz érzés” - Novák Zalán összeomlott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novák Zalánt nagyon megviselték a történtek.

Megsemmisítő és megalázó vereséget szenvedtek a Kihívó-fiúk a Bajnokok ellen: a második szettben egyetlen pont nélkül, 7:0-ára végeztek. Az elveszített végjáték nagyon megviselte a kék csapatot, főleg Novák Zalánt, aki a Bors-nak beszélt a műsorban történtekről.

„Ez egy sportműsor, amiben mindig más-más csapatnak, játékosoknak fekszik az adott ügyességi feladat. Itt nagyon alulmaradtunk, egyértelmű volt, hogy ez nem a mi eszközünk volt. Gyakorolnunk kell, mert ahogy ma kijött, a bajnokoknak sokkal jobban megy a karika. Alapvetően minden egyes napot másként élek meg, mint a többiek, mert nekem minden egyes nap szívügyem. Bár már megtanultam kezelni a vereséget is, és igyekszem leszűrni ilyenkor is a tanulságokat, de nincs menekvés, kritikán aluli volt a teljesítményünk. Nagyon rosszul érint, hogy ezen ment el a végjáték első fordulója. A kommunikáció a kulcsa mindennek. A lányok is tisztában vannak azzal, hogy próbáltunk megtenni mindent, csak nem úgy jött össze. Nagyon rossz érzés”

csak Zalánt, de Kása Andrást is megviselte ez a vereség. Emellett az is rosszul érinti, hogy pont egy olyan Kihívó-lánynak kell mennie párbajozni, akit megkedvelt.

„Elképzelésem sincs, hogy mi volt a probléma. A kihívó fiúk közül senki nem érzett rá, míg a bajnok fiúk egyből elkapták a ritmust, szinte hibátlanul dobtak…Nagyon rossz érzés, hogy Dorcinak kell mennie, bele sem gondoltam, hogy vajon ki lesz a leggyengébb. Amikor megkedvelsz valakit, és utána az ő nevét hallod, mint biztos párbajozó, az nagyon fájó. Próbáltam utólag is végig gondolni, hogy miért nem sikerült ez jobban, de azon vagyunk a fiúkkal, hogy a jövőben javítsunk a teljesítményünkön”

Hogy mi lesz a pénteki párbaj végkimenetele, az az esti adásban kiderül. Az viszont már az előzetesben kiderült, hogy ki lesz Dorci ellenfele, és mikor meglátta, elsírta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás