promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény kritikát kapott Rácz Jenő és Gyuricza Dóra – erre talán még ők sem számítottak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a sztárpárost azonnal védelmébe vette a többi kommentelő.

A Michelin-csillagos séf és Rácz-Gyuricza Dóra kihozta a tavalyi évből amit ki lehetett. Túl vannak az esküvőn, a nászúton, és a séf étterme is a csúcson van. Rumourban állandó a teltház és annyi a munka, hogy néha a Michelin-csillagos séf felesége is be szokott segíteni.

Jenő és Dóri szerettek volna várni kicsit a gyerekkel, de nászútjuk során összejött a baba, szóval Kamilla hamarosan meg fog érkezni. Az anyuka pocakja is egyre nagyobb lesz, és mint kiderült, a kislány száz százalékosan egészséges.

A szerelmesek még egy fotót is mutattak a gyerekről a születése előtt.

„Minden a legnagyobb rendben van, minden vizsgálatot megcsináltunk. (…) A Jenő pedig mindig itt van velem, szóval ő a legtörődőbb apuka a világon”

- mondta Gyuricza Dóra a videóban.

Az egyik topkommentelő azonban úgy látta, hogy Rácz Jenő és a felesége túl sok mindent osztanak meg a nyilvánossággal, ami szerinte nem helyes.

„Ilyen intim dolgot nem ésszerű az interneten közzétenni , főleg nem egy közösségi oldalon,, hiszen sok ember nem arról híres hogy örülne a másik boldogságának,,, de ez csak az Én véleményem!”

- írta a kommentelő.

Sokan azonban megvédték Rácz Jenőt és a párját, mert a többség szerint irigylésre méltó és őszinte párosról van szó, aki nem a botrányaikkal, hanem a boldogsággal akarnak kitűnni a tömegből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás