promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M hamar otthagyhatja Kulcsár Edinát - mégis visszamegy a családjához?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy jósnő szerint nem tart majd sokáig Kulcsár Edina és G.w.M románca. Megmondta, mikor jön el a töréspont.

Bár most úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina és 25 éves párja, G.w.M nagyon boldog, harmonikus kapcsolatban vannak, egy jósnő szerint nem tart majd örökké ez a szerelem; mi több, hamarabb véget ér, mint azt a páros most gondolná.

Radics Ágnes jósnő a számmisztika segítségével rámutatott arra, hogy Edina és Márk találkozása meg volt írva, ráadásul ez a harmadik reinkarnáció, amelyben találkoztak. A jósnő szerint mivel nem az előző két alkalommal nem tudták megoldani a gondjaikat, úgy döntöttek, hogy ebben az életben elölről kezdik.

Ágnes azt is elmondta, hogy Edina részéről sokkal erősebb a rajongás, és közös gyereket is vállalna G.w.M-el. Viszont a rappernek hamarosan döntenie kell, hogy kitart-e új szerelme mellett, vagy visszamegy a családjához. A jósnő szerint ez az oka, hogy Edina és G.w.M nem sokáig lesznek felhőtlenül boldogok egymás mellett, 2023 júniusában egy törésponthoz érnek, amikor döntést kell hozniuk.

Radics Ágnes a Fókusz kamerái előtt nézett bele a páros jövőjébe, hogy mit mondott még, azt az alábbi videóban hallgathatjátok meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás