promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rihanna és A$AP Rocky rendkívüli hírekkel szolgált - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ma először röppent fel a fátyol a nagy hírről, de most végre megbizonyosodhatunk róla saját szemeinkkel!

Hónapok teltek el az első találgatások óta: vajon tényleg kisbabát vár Rihanna? Mind tudjuk, hogy a celebek világában a hírek gyakran csak úgy felbukkannak a semmiből, majd gyorsan a semmibe is vésznek - talán valóságtartalmuk is megkérdőjelezhető. Hisszük, ha látjuk! Hát, most láthatjuk bizony a két szemünkkel, hogy igaz a hír, többé nem csak pletykákról beszélünk! 

Képeket osztott meg ugyanis a DailyMail Instagram oldalán a világsztárról, ahol már gömbölyödő pocakja is látható!

A fotókon párjával látható Rihanna New York-ban, ahogyan a Harlem negyedben sétálgattak a hóesés közepette. Biztos hatalmas nosztalgia lehetett a nemsokára apukává váló A$AP Rocky számára, hiszen ott is nőtt fel. 

Mindketten éppen a 33. életévükben járnak, de úgy tűnik, hogy még most sem tanulták meg, hogy a hidegben bizony rétegesen kéne öltözködni. A téli időjárással dacolva Rihanna egyetlen vékonyabb rózsaszín kabátot húzott magára, ami még ki is volt gombolva, természetesen tudjuk miért: kerek pocakját szerette volna megvillantani. Hasára hosszú aranyláncok lógtak, amik csak még varázslatosabbá tették a látványt, na de azért nem kéne egy kicsit felelősségteljesebben viselkednie kismamaként? 

A zenész páros tehát nyilvánosan tudtára adta mindenkinek, hogy igaz a hír: bizony várandós az énekesnő és ezt mindenki meg is csodálhatja a következő képeken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás