promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Less be velünk Rihanna milliárdokért vásárolt legújabb házába
Borítókép:  billboard.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Üdvözlünk a Fenty palotában, Rihanna legújabb, Beverly Hills-i kastélyában, melyért több millió dollárt fizetett március 16-án. A hegyekben található öt hálóból és hét fürdőszobából álló ház ugyanabban az utcában található, mint a Beatles egykori énekese, Paul McCartney rezidenciája.

A modern parasztház-stílusú vityillót eredetileg 13 950 000 dolláron jegyezték, mind külső, mind belső kandallókkal, egyedi kialakítású medencével és hatalmas pihenőterasszal – hozta nyilvánosságra a Usmagazin.

A fiatal énekesnőnek 3 másik otthona is van Los Angelesben, melyeket 2014 és 2017 között vásárolt. Egy 2019 márciusában közzétett interjúban Rihanna megemlítette a British Vogue-nak, hogy több gyermeket is szeretne – amire újdonsült kulipintyójában bőven tud helyet biztosítani.

ASAP Rockyval, a népszerű rapperrel 2020 januárja óta alkotnak egy párt, ám közel egy évig titkolták kapcsolatukat. Már 2012-ben is pletykáltak a celebekről, mint kiderült, nem ok nélkül: ASAP már évek óta próbálta megkörnyékezni Rihannát, ám a gyönyörű énekesnő sokáig "friendzone"-ban tartotta a fiút. 

 

Forrás: usmagazine.com

Háló lélegzetálállító kilátással Los Angelesre

Forrás: usmagazine.com

Visszafogott fürdőszoba

Az ház hét csillogó fürdőszobájának egyikéből nyílik egy kényelmes, kültéri lakótér.

Forrás: usmagazine.com

Helyezd magad kényelembe
Hangulatos kandalló fogadja a vendégeket, amikor megérkeznek az énekes otthoni bárjába lazítani.

Forrás: usmagazine.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás