promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egykor Hollywood egyik legfelkapottabb komikusa volt, ma már a nevét is ciki kimondani - Így néz ki most Pauly Shore
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kaszakő és még megannyi vígjáték sztárja, Pauly Shore manapság a hollywoodi tápláléklánc legalján helyezkedik el.

Pauly Shore mindössze huszonéves volt, mikor az MTV-nek és az akkoriban különlegesnek számító stílusának, humorának köszönhetően Amerika egyik legismertebb, legmenőbb arca lett, aki óriásplakátokon virított. Sikert sikerre halmozott, több vígjátékban is főszerepet kapott, majd szinte egy csapásra eltűnt, és az utóbbi évtizedekben csak ritkán bukkant fel, hiába volt egykor egy egész generáció példaképe.


Kép: Profimedia

Pauly Shore olyan filmekben szerepelt, mint például a Kőbunkó, Kaszakő, Kő egy csapat, Kőkemény igazság és a Kő kövön, de pár év után elkezdett csökkenni iránta az érdeklődés, az emberek megunták őt és még a komédiái is megbuktak.

Az utolsó csapás az volt a karrierjének, mikor a saját sorozata, az 1997-ben bemutatott Pauly is elhasalt.

A komikus elmondta egy interjúban, hogy nagyon hiányzik neki az az időszak, mikor egész Amerika imádta őt. Utólag már rájött, hogy hallgatnia kellett volna a menedzserére, jobb döntéseket kellett volna hoznia és észre kellett volna vennie a jeleket a közönségtől, és akkor talán még mindig sztár lenne – de helyette most kisebb klubokban stand-upol a maréknyi hűséges rajongója előtt.

Pauly Shore-nak persze nincs oka panaszra, hiszen most is a humorából él, boldog, ráadásul a szakmabeliektől folyton megkapja a neki járó tiszteletet, mivel sokak szerint ő volt az első igazi modern komikus sztár Amerikában – többek között Will Ferrell is felnéz rá, ettől függetlenül mégis Hollywoodban kifejezetten ciki őt emlegetni, mivel a neve egyet jelent a hamar elillanó népszerűséggel.

Így néz ki manapság Pauly Shore, aki nem adja fel, és jelenleg is a nagy visszatérésén dolgozik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás