promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele nagy hisztikirálynő lenne? Egy uszodai látványosság miatt törölte a turnéját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korábban sírva posztolt az Instagramra, ahol az állította, a csapata fele covidos lett, ezért nem lettek készen.​

24 órával a kezdés előtt mondta le koncertsorozatát Adele Las Vegasban. Akkor sírva jelentkezett be az Instagramon, ahol azt állította, hogy a covid keresztülhúzta a terveit, nem lettek készen, mert a csapata fele beteg.

„Teljesen megsemmisültünk a szállítási késések és a Covid miatt… Több mint 30 órája vagyunk ébren, és próbáljuk kitalálni, de kifogytunk az időből. Nagyon ideges vagyok, és nagyon zavarban vagyok, nagyon sajnálok mindenkit, aki ideutazott”

– mondta az üzenetében.

Természetesen a rajongók nehezen viselték a hírt, sokan felháborodtak, mások megértőek voltak. Adele pedig úgy döntött, hogy ajándékcsomaggal engeszteli ki őket.

Csakhogy a bennfentes szerint, aki dolgozott a show díszletén, a dolog ennél sokkal drámaibb. Elmondása szerint az énekesnőnek egy vizes látványossággal volt problémája, aminek azt a hatást kellett volna keltenie, mintha lebegne a vízen.

Adele-nak viszont nem tetszett a megoldás, és azonnal visszautasította, nem lehetett meggyőzni arról, hogy így a színpadra álljon.

„Adele a medencét >>jellegtelen, öreg tavacskának<< nevezte, és nem volt hajlandó a közepébe állni”

– mesélte a forrás.

A rajongóknak jövő évig biztosan várniuk kell a koncertek átütemezésére, mivel más sztárok, köztük Rod Stewart és Sting is ugyanazt a helyszínt foglalta le. De az is előfordulhat, hogy sosem tartják meg a show-t, mert az énekesnő több egyéb lemondott koncertjét sem ütemezték át azóta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás