promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián még sosem volt ilyen őszinte - elárulta, mi mentette meg a házasságát
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián meglepő őszinteséggel vallott a házasságáról, és arról, hogy egy hónapja még válni akart.

Határozottan kijelenthetjük, hogy Berki Krisztián az ország egyik legmegosztóbb médiaszemélyisége, hiszen a botrányos megnyilvánulásainak köszönhetően vannak, akik egyenesen a falra másznak, ha meghallják a nevét, és persze olyanok is akadnak, akik spirituális guruként tekintenek rá, és szinte bármit megadnának azért, hogy olyan határozottak legyenek, mint ő – de úgy tűnik, hogy a siker és a csillogás mögött komoly problémák rejlenek, ugyanis nemrég még válni akart a feleségétől, Mazsitól.

„Házasság! Ma van a házassági évfordulónk. Szomorú, hogy 10-ből 7 vállással végződik….. ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van?

Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam….  azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni…..  aztàn egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg àllat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned…..
2 választásod van: 1 kib@szottúl megsértődsz…. Egó-ból, hogy neked senki ne mondja már meg….. és itt már vesztes vagy….  2 vagy tényleg elmész és kérsz segítséget
Persze csakis akkor, ha a kapcsolat a házasságotok előrébb való ès fontosabb a saját szemèlyedtől! (Mert ugye mindenki ezt mondja…. Csak nem úgy cselekszik)

Tudjátok, Ő akkor is szeret amikor gyűlöl és kiabál…. pedig könyebb lett volna elengednie a kezem….. de nem tette sőt. gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el….. Ő az igazi Nő az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem

Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat szerelem és Zsóka a pszichológusom

És tudjátok mi kell hozzà? Szinte semmi csak te magad, hogy akard és ha akarod a pszichológus egy valós és biztos keretet add hozzà amelyre minden párnak szüksége lenne….  Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni….. de azt nem tanítják sehol… pedig többet jelent mindennél”

– írta Berki Krisztián.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy Berki Krisztián és Mazsi még a nehézségek ellenére sem döntöttek a válás mellett, hanem inkább tettek azért, hogy újra egymásra találjanak, és visszakapják azt, amire szüksége volt a kapcsolatuknak. Az azóta kirakott posztok alapján pedig valóban úgy néz ki, hogy egy kis segítséggel sikerült megjavítaniuk a házasságukat, és ismét minden rendben van közöttük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás