promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb beteg dolog derült ki Megan Fox kapcsolatáról: direkt fájdalmat okoz neki a pasija?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Machine Gun Kelly úgy tervezte az eljegyzési gyűrűt, hogy fájjon, ha Megan Fox leveszi.

Mi is megírtuk, hogy Machine Gun Kelly eljegyezte a kedvesét, Megan Foxot. A páros már sokszor akasztotta ki az embereket furcsa húzásaival, és ez most is így van.

A rapper elárulta egy interjúban, hogy a jegygyűrű, amit ő maga tervezett, fájdalmat okoz a viselőjének, ha lehúzza. Az ékszer két darabból áll, amit mágnesek tartanak össze, és egy szívet formáz. Igen ám, de ezek a mágnesek valójában tüskék, így elég kellemetlen levenni.

"Tehát ha megpróbálja levenni, az fáj. A szerelem fájdalom!"

- jegyezte meg Machine Gun Kelly.

A pár az eljegyzés után egymás véréből ivott állítólag, ezek után végül is a tüskés gyűrű egészen visszafogottnak tűnik.

"Az elgondolás az, hogy a gyűrű szétválik, és két gyűrűt készíthetsz. Amikor együtt van, egy mágnes tartja a helyén. Tehát látod, hogyan csattan össze? Aztán egy szívet alkot"

- magyarázta tovább kedvese új ékszerének működését, ami egy gyémántból és egy smaragdból áll össze. Azért erre a két kőre esett a választás, mert előbbi Machine Gun Kelly születési köve, utóbbi pedig Megan Foxé.

A gyűrűt Stephen Websterrel tervezte együtt a rapper. Az értékét nem hozták nyilvánosságra, de a szakértők szerint 500 000 dollárt, vagyis majdnem 16 millió forintot is érhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás