promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi „kaksizás” közben posztolt? Nyilvánosan kért elnézést a kellemetlen videó miatt
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Tóth Andiról nemrég egy kellemetlen videó került ki, amin éppen a toaletten van.

Tóth Andit sokáig csak a villantásairól, botrányairól és a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásairól ismerte az ország, majd tavaly minden megváltozott: sorra ontotta magából a slágereket, a Dancing with the Stars című táncos műsorban pedig bebizonyította, hogy ő egy igazi őstehetség. Egy ideig úgy tűnt, hogy a fiatal énekesnő „lenyugodott”, és kicsit visszafogottabb lett, de most kiderült, hogy ez nem így van.

Mostanában ismét elég durva dolgokat oszt meg magáról Tóth Andi, hiszen állítólag legutóbb egy mókás filterrel az arcán posztolt, miközben éppen a nagy dolgát végezte, ami persze sokaknál kicsapta a biztosítékot – de ezért nem sokkal később nyilvánosan kért elnézést a követőitől.

„Utólag is elnézést, ezzel a filterrel kiraktam egy videót, amin közöltem, hogy kaksizom. Nem nektek szántam, hanem Tóthnak. Sz*rni viszont emberi dolog”

– mondta Tóth Andi, aki a Tóth alatt az egyik barátját érti.

A híresség most sem hazudtolta meg önmagát, hiszen a tőle megszokott módon kezelte a szituációt, és valószínűleg ezért is kedvelik őt ilyen sokan – bár a visszajelzések alapján most sikerült túlmennie egy határon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás