promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő videó került elő Kulcsár Edina új párjának, G.w.M.-nek az exéről
Borítókép:  RTL Klub/Fókusz (Screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Melanie 2008-ban szerepelt a TV2 csúcsprodukciójában,

Az elmúlt napokban a magyar bulvárközbeszédet nagyban tematizálta Csuti és Kulcsár Edina kapcsolatának ügye, illetve az, hogy Kulcsár Edina az egyik közösségi oldalán mutatta meg új szerelmét a nyilvánosságnak. G.w.M neve most a Google egyik legfelkapottabb kulcsszava, az emberek szinte mindenre kíváncsiak a rapperrel kapcsolatban, aki a magyar Youtube egyik legnagyobb sztárja,

zenéit és videóit milliók fogyasztják.

Az elmúlt napokban G.w.M párjáról, Nagy Melanieról is sokat cikkeztek az újságok, illetve a Fókuszban a kamerák előtt is megszólalt. A gyönyörű nő Instagram-oldala napok alatt több tízezres rajongótábort vonzott be. Nagy Melanie most nem szeretne a rivaldafénybe kerülni, ám 2008-ban szerepelt még a TV2 egyik csúcsprodukciójában, a Megasztárban, a Youtube-on pedig megtalálható egy videó is, ahogy Nguyen Thanh Hiennel énekel.

Nagy Melanie mögött amúgy nagyon komoly tanulmányok állnak, több nyelven beszél, szakterülete a nukleáris fegyverkezés, korábban pedig majdnem tagja lett Obama csapatának is az Egyesült Államokban.

A Fókusznak adott teljes interjút megnézhetitek itt is:

(Forrás: Femina, 24.hu, Fókusz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás