promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: augusztus óta együtt van Kulcsár Edina és G.w.M?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, G.w.M elszólta magát.

Bár Kulcsár Edina még csak pár napja hozta nyilvánosságra, hogy együtt van a nála 7 évvel fiatalabb, mindössze 25 éves G.w.M-el, románcuk már jóval előbb kezdődhetett, mint azt bárki gondolná. Mint kiderült, Edina még Csutinak is a szemébe hazudott, ugyanis az üzletember úgy tudta, hogy feleségének nincs új párja.

Ráadásul a páros még december közepén együtt jelent meg egy nyilvános sajtóeseményen, ahol Edina még vigyorogva ölelgette férjét, de közben ott volt mögöttük G.w.M is, aki valószínűleg már akkor titokban találkozgatott Edinával.

Most pedig úgy tűnik, a rapper véletlenül elszólta magát, ugyanis a közösségi oldalán nemrég közzétett egy posztot arról, hogy mind ez idáig nem beszélt erről az egészről, de most úgy érzi, helyre kell billentenie az egyensúlyt. A bejegyzése alatt a kommentelők szó szerint darabokra szedték G.w.M-et, aki talán éppen emiatt buktatta le magát.

„Sosem voltunk barátok 3x láttam életemben max! Annyira ismertem hogy szereti a zenéimet és posztolt néha és sok közös ismerősünk volt”

- írta a rapper, reagálva arra, hogy ő sosem volt Csuti barátja.

Viszont ha ez tényleg így van, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy ha tényleg nem voltak barátok, akkor miért írta Kulcsár Edináék egyik közös képe alá - szívecskével kiegészítve -, hogy "De szeretlek titeket"? Ugyanerre kérdezett rá az egyik kommentelő is:

„Ahhoz képest, hogy 3x találkoztatok és sose voltatok barátok "De szeretlek titeket" akkor valószínű az csak Edinának szólt és már augusztus óta tart...”

Az alábbi képet augusztus 13-án posztolta ki Csuti, ami alatt olvasható G.w.M kommentje. De ha igaz az, hogy már nyáron elcsavarta Csuti feleségének fejét, akkor Edinával együtt megint csak az ország arcába hazudtak, mikor azt mondták, hogy nem rondítottak bele egymás házasságába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás