Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

G.w.M megtörte a csendet: „Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást, amit csinált!”

G.w.M megtörte a csendet: „Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást, amit csinált!”

Színes

G.w.M megtörte a csendet: „Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást, amit csinált!”

Színes

Baranyecz János 14:54

G.w.M most először reagált, mióta kiderült, hogy összejött Kulcsár Edinával, aki napokkal ezelőtt jelentette be, hogy elválik Csutitól.

Kulcsár Edina január 14-én szinte sokkolta a követőit, mikor elárulta, hogy külön válnak Csutival, de az igazi meglepetés csak három nappal később jött, ugyanis bevallotta, hogy összejött a híres magyar zenésszel, G.w.M-mel – aki még január elején jelentette be, hogy szakítottak szerelmével.

Hatalmas botrány kerekedett a dologból, hiszen sokan nagyon felháborodtak azon, hogy Kulcsár Edina mindössze napokkal a válásának közlése után máris mosolyogva pózolt G.w.M-mel, aki eddig hallgatott, de most úgy érezte, hogy muszáj valamit reagálnia a rengeteg támadásra:

„Nem szeretnék beszélni semmiről semmit, de azt érzem, hogy helyre kellene billentsem itt az egyensúlyt, talán muszáj is lesz … Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást amit csinált! Engem senki nem hallgatott még meg, nyilván mert nem is beszéltem semmiről! Férfiasan tűröm az egészet, de az nem azt jelenti, hogy az az igazság amit ti gondoltok, vagy olvastok! A két gyermekem az életem és csak rájuk való tekintettel nem nyitom ki a számat…. Egyelőre!”

Úgy tűnik, hogy G.w.M jelenleg nem szeretne több feszültséget annál, ami van, de a szavaiból kiindulva lenne mit mondania a bizonyos szempontból kellemetlen szituációval kapcsolatban, ami ekkora figyelmet kapott az utóbbi napokban – de ami késik, nem múlik, így felkészülhetünk, hogy hamarosan érkezik tőle a „válaszcsapás” a különböző rosszindulatú beszólásokra és vádakra.

Itt lehet megtekinteni G.w.M posztját:

Borítókép: youtube.com/GWMMUSIC (screenshot)