promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sem a köntös, sem a szoknya nem takarja Sebestyén Ági izgató combjait
Borítókép:  YouTube / Budapest Eye (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszmodell a Maldív-szigetek után idehaza lazul, és nem hajlandó felöltözni.

Két héttel azután, hogy fürdőkádban lazítva mutatta meg formás testét Sebestyén Ági, Pumped Gabo exnője most egy hangulatos faházikóban szexizett. Az Északi-középhegységben tölti a hó nélküli telet, és legnagyobb örömünkre esze ágában sincs állig bundába burkolózni.

A legfrissebb Instagram-posztjában egy szál rózsaszín köntösben bámulja a kopár erdőt, miközben pezsgőt kortyolgat és édes macaront falatozgat – hiába, élni tudni kell! A lassan 36. születésnapját ünneplő szőke szépség egy egyszerűnek tűnő, ám minden luxussal felszerelt faházikóban múlatja az időt.

„Amíg nem jártál itt, nem tudod, hogy mit hagytál ki. Varázslatos hely, gyönyörű szép táj és nem mellesleg egy fantasztikus feltöltődési lehetőség. Kicsit nekem olyan volt, mintha egy mesebeli világba csöppentem volna. Teljesen el tudtam szakadni a nagyvárosi forgatagtól, és a mindennapi nyüzsgéstől”

– írta lelkesen a fitneszmodell és influenszer. Nem csak ennyi vakáció jutott neki egyébként a szürke őszön-télen, novemberben ugyanis a Maldív-szigetekről jelentkezett be, az Indiai-óceán álomszerű üdülőhelyén szedte magára a jó kis csokibarna színt.

Hol a vízben, hol egy hajón, hol pedig a homokos tengerparton süttette magát a napon, és közben persze alig viselt valamit. A feneke még mindig szenzációsan kerek, a szája izgató, a tekintete igéző – minden azt sugallja, hogy nem bánja, ha jönnek az újabb kalandok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás