promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taylor Swiftből nyilvánosan űzött tréfát az exe, aki ráadásul a világ egyik legjobb színésze?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korábban Jake Gyllenhaal és Taylor Swift egy párt alkottak. Úgy tűnik, a színész most megviccelte az exét.

Taylor Swift pár hete adta ki a legújabb, tíz perces dalát, az All Too Wellt. Akkor szárnyra kelt a pletyka, hogy az új kisfilm Jake Gyllenhaalról szól. A színész korábban nem reagált a történtekre, úgy tűnik, hogy csak kivárt, és megtrollkodta az exét.

A legutóbbi W Mag című fotózásán egyértelmű utalást tett Taylor Swiftre. A fotókon vörös inget választott egy hozzá illő piros, szív alakú szemüveggel. A rajongók természetesen azonnal észrevették, a szemüveg kísértetiesen hasonlít az énekesnő 22 című klipjében viseltre.

Azok számára, akik nem rendelkeznek ekkora ismerettel Taylor Swift munkásságáról, a 22 a Red című albumának része volt, amit Red (Taylor's Version) néven újra kiadtak 2021 novemberében. Az albumon az All Too Well a feltételezések szerint Jake Gyllenhaalról szól.

Úgy tűnik, hogy a számok újrakiadásával fellángolt köztük a dráma. Eddig sokan találgattak, hogy miért szakíthattak, de most már eléggé valószínű, hogy a korkülönbség volt az oka.

„Red (Jake's Version)” – viccelődött egy rajongó a Twitteren, míg egy másik azt mondta: „Jake Gyllenhaal tényleg a vörös korszakát éli, mi? Mi történik itt?" Valaki más pedig ezt osztotta meg: „Jake 22-nek érzi magát.”

Hivatalosan nem tudni, hogy miért választotta Jake Gyllenhaal a vörös szerelést, de a rajongók nem tudták figyelmen kívül hagyni a párhuzamot.

Forrás: US Weekly

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás