promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merész projektbe vágott bele anno Taylor Swift, amit végre meghallgathatunk
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent Taylor Swift második albumának újragondolt változata, rajta eddig soha ki nem adott felvételekkel.

Az énekesnő nagy izgalommal jelentette be, hogy elkészült a Fearless új verziója, amire 26 dal került fel.

„A Fearless egy varázslatos album, tele kíváncsisággal, és a fiatalság összes boldogságával és elkeseredettségével. Egy tinilány naplója, benne kalandokkal és új tapasztalatokkal, és persze a leckékkel, amiket akkor tanult, amikor rájött, hogy az élete mégsem egy filmbéli tündérmese”

- mesélte Swift az albumról.

Az énekesnő szeretné, hogy az új verziók segítségével megértenék a rajongók, hogy hol kezdődött minden. Swiftnek alapból hatalmas szüksége van arra, hogy saját magáénak tudja érezni a munkáját. Most előkerülnek azok a szerzemények is, amiket az előadó nagyon fel akart tenni az albumra, de végül a „fiókban” végezték.

„Ezért szerepel az albumon 6 olyan dal is, amiket eddig még sosem adtam ki. 16 és 18 éves korom között írtam őket, és borzasztó volt a tudat, hogy akkoriban nem kerülhettek fel a lemezre”

- mondta az énekesnő.

A Fearless (Taylor’s Version) eddig ki nem adott dalai között teljesen új kollaborációk is szerepelnek. Ilyen az album előfutáraként is megjelent You All Over Me Maren Morrisszal, valamint a That’s When és a We Were Happy, amelyekben Keith Urban is feltűnik.

Ide kattintva már tesztelhetitek is a Fearless speciális változatát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás