promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág és VV Dani annyira hangosan szexeltek, hogy egyszerűen nem lehetett tőlük aludni – időkapszula (18+)
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez pedig egy évvel ezelőtt teljesen meztelenül forrósította fel a hangulatot.

Ismét egy évet megyünk vissza az időkapszula rovatunkban, és megnézzük, hogy mi történt tavaly ilyenkor.

Annyi biztos, hogy a Való Világ rajongói nagyon jól érezték magukat, mivel még nagyban zakatolt a 10-ik évad. Lehet sokaknak meglepő, de VV Virág és VV Dani a mai napig együtt vannak és szeretik egymást, szóval nem csak a bezártság miatt találtak egymásra.

A párocska rekordot döntött, mert senki sem szexelt annyit a villában, mint ők. Ez néha annyira elszabadult, hogy VV Bálint például aludni sem tudott tőlük. Utána már az sem érdekelte őket, hogy éjszaka van-e, vagy nappal. Volt egy olyan pillanat is, amikor a Való Világ 10 későbbi győztese rájuk nyitott.

Hát nem gondoltuk volna, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck ismét egymásra fog találni, de megtörtént, és boldogabbak mint valaha. Az énekesnő egy éve mutatta be az „In The Morning” című klipjét, amiben nem fogta vissza magát, és levetkőzött meztelenre. A fülledten erotikus videó mindenhol felolvasztotta a januári havat.

Nehogy becsapjon titeket az időkapszula, mert Will Smith nem tavaly járt Budapesten, hanem még 2019-ben. Mi azonban egy évvel lepleztük le nektek a sztorit, amikor a színész a születésnapján állba vágta a Bosszúállók egyik sztárját, Anthony Mackiet. A sztori nagyon vicces, szóval érdemes kattintani.

Végül érkezzen egy olyan anyag, ami nem tud kimenni a divatból. A tökéletes sültkrumplit sosem késő megtanulni elkészíteni, és a Street Kitchen meg is mutatta, hogyan érdemes belevágni. Kicsit pepecselősebb, mint a sima, de abszolút megéri.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás