promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Barmok!!!” - Curtis nagyon kiakadt, nyilvánosan üzent a kézilabda-válogatott becsmérlőinek
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg támadás éri a magyar kézilabda-válogatottat a tegnap esti vereség miatt, de Curtis kiáll mellettük.

Kezdetét vette a férfi kézilabda-Európa-bajnokság, ahol Magyarország Hollandia ellen játszott csütörtök este, és sokak meglepetésére sajnos nem nyertünk, ez pedig hatalmas csalódást okozott egyesekben. Többen is kemény kritikával illették a válogatottunkat, és úgy tűnik, hogy ez nagyon felbosszantotta Curtist, ugyanis egy nyilvános bejegyzésben üzent az embereknek.

„Kora reggel csak a jóindulat árad a legtöbb emberből a Kézilabda válogatott felé… Természetesen a legtöbbjük ezek közül maximum farsangon lehetett válogatott sportoló! Mindig az a legegyszerűbb ha valakit szapulni lehet barmok!!! Nyilván nem így akartak kezdeni a srácok de a sportban sajnos benne van a vereség. Inkább szurkoljunk nekik ,hogy a további meccseket megnyerjék! HAJRÁ MAGYAROK”

– írta Curtis.

A rapper Hosszú Katinka mellett is kiállt a tavalyi olimpia után, ami azért is lehet, mert ő maga is sportoló, aki pontosan tudja, hogy néha megesik, hogy nem úgy teljesít az ember, ahogy szeretné – vagy ahogy mások elvárják tőle. Éppen ezért fontos tanulni a hibáinkból, leporolni magunkat és természetesen folytatni a munkát.

Itt lehet megnézni Curtis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás