promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen fotó került ki Curtisről, most rajta nevet a fél ország
Borítókép:  Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis saját maga osztotta meg azt a képet, amin úgy láthatjuk őt, ahogy eddig talán még soha.

Rengeteget hallhattunk az utóbbi hónapokban Curtisről, hiszen volt egy kis mosolyszünet a barátnőjével, de végül újra egymásra találtak, illetve az is nagy figyelmet kapott, mikor hirtelen bejelentette, hogy egy időre visszavonul – bár azóta már jelent meg zenéje, így a rajongók örömére szerencsére nem teljesen tűnt el a nyilvánosság elől, csupán kicsit visszább vett a tempóból, nehogy véletlenül túlhajtsa magát és kiégjen.

Curtis nemrég kirakott magáról egy elég furcsa fotót, ami rendesen meglepte az embereket, hiszen a felvételen egy fellépésen láthatjuk őt, ahogy éppen a nyelvét nyújtogatja, közben pedig egy rózsaszín, bundás papucs van rajta – utóbbi valahogy nem illik a kőkemény rapper kinézethez, legalábbis erről árulkodnak a megrökönyödött visszajelzések.

Curtis természetesen csak poénnak szánta a képet, hogy mindenkinek egy kicsit jobb legyen a napja, bár egyesek szerint ez inkább volt kellemetlen húzás, mint vicces. Ettől függetlenül máris rengetegen kedvelték a híresség bejegyzését, amivel biztos, hogy sokak arcára csalt mosolyt.

Itt lehet megnézni Curtis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás