Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

II. Erzsébet egy életre boldoggá tett egy mindössze kétéves kislányt

II. Erzsébet egy életre boldoggá tett egy mindössze kétéves kislányt

Színes

II. Erzsébet egy életre boldoggá tett egy mindössze kétéves kislányt

Színes

D. Szilvi 12:52

Annyira jól sikerült a halloweeni jelmez, hogy II. Erzsébet királynő még levelet is küldött a családnak.

Egy amerikai család kapott egy levelet, ami egyenes a Windsori kastélyból érkezett. Katelyn Sutherland nem számított rá, hogy a lányának, Jalayne-nek címzett levelet talál királyi bélyegzővel - írja a CNN.

A történet egészen Halloweenig vezethető vissza, amikor is egy hirtelen ötlettől vezérelve, a kislány II. Erzsébet királynőnek öltözött. Világoskék kabátot, hozzá illő kalapot, parókát és ékszereket viselt, még corgik is voltak a képekhez, hiszen a család is tart kettőt. A jelmez annyira jól sikerült, hogy az eredeti II. Erzsébet is felfigyelt rá.

Bár a levelet nem maga II. Erzsébet körmölte a papírra, ez állt benne:

"Őfelsége kedvesnek tartotta, hogy írt neki, és a királynő örömmel látta a lánya, Jalayne fényképét az ő pompás öltözékében."

Mivel a kislány még csak kétéves, így nem foghatta fel igazán a levél jelentőségét, de az édesanyja igyekezett elmagyarázni neki, hogy kitől is érkezett, így később szinte biztos, hogy örökké boldogságot fog okozni neki az üzenet.

Kiderült az is, hogy honnan jött a nagyszerű jelmeze ötlete.

"Mióta Jalayne megszületett, a két corgi a legjobb barátja. Különösen azóta, hogy elkezdett enni, és enni adott nekik, azóta még jobban szeretik"

- mondta Katelyn.  

Emiatt a kapcsolat miatt valahogy bele akarták illeszteni Rascalt és Jacket a jelmezbe. "Ha a corgikra gondolsz, egészen biztosan a királynőre gondolsz" – tette hozzá Katelyn.

Először Facebookra töltötte fel a képeket, majd a barátai buzdítására kinyomtatta és a királynőnek is elküldte őket. Nem is remélte, hogy II. Erzsébet valóban látni fogja őket, azt pedig pláne nem, hogy választ is kapnak.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria