promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet egy életre boldoggá tett egy mindössze kétéves kislányt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyira jól sikerült a halloweeni jelmez, hogy II. Erzsébet királynő még levelet is küldött a családnak.

Egy amerikai család kapott egy levelet, ami egyenes a Windsori kastélyból érkezett. Katelyn Sutherland nem számított rá, hogy a lányának, Jalayne-nek címzett levelet talál királyi bélyegzővel - írja a CNN.

A történet egészen Halloweenig vezethető vissza, amikor is egy hirtelen ötlettől vezérelve, a kislány II. Erzsébet királynőnek öltözött. Világoskék kabátot, hozzá illő kalapot, parókát és ékszereket viselt, még corgik is voltak a képekhez, hiszen a család is tart kettőt. A jelmez annyira jól sikerült, hogy az eredeti II. Erzsébet is felfigyelt rá.

Bár a levelet nem maga II. Erzsébet körmölte a papírra, ez állt benne:

"Őfelsége kedvesnek tartotta, hogy írt neki, és a királynő örömmel látta a lánya, Jalayne fényképét az ő pompás öltözékében."

Mivel a kislány még csak kétéves, így nem foghatta fel igazán a levél jelentőségét, de az édesanyja igyekezett elmagyarázni neki, hogy kitől is érkezett, így később szinte biztos, hogy örökké boldogságot fog okozni neki az üzenet.

Kiderült az is, hogy honnan jött a nagyszerű jelmeze ötlete.

"Mióta Jalayne megszületett, a két corgi a legjobb barátja. Különösen azóta, hogy elkezdett enni, és enni adott nekik, azóta még jobban szeretik"

- mondta Katelyn.  

Emiatt a kapcsolat miatt valahogy bele akarták illeszteni Rascalt és Jacket a jelmezbe. "Ha a corgikra gondolsz, egészen biztosan a királynőre gondolsz" – tette hozzá Katelyn.

Először Facebookra töltötte fel a képeket, majd a barátai buzdítására kinyomtatta és a királynőnek is elküldte őket. Nem is remélte, hogy II. Erzsébet valóban látni fogja őket, azt pedig pláne nem, hogy választ is kapnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás