promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez igen! Elképesztően intim videót osztott meg Nádai Anikó!
Borítókép:  Life TV/Frizbi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A napokban menyasszonnyá lett műsorvezetőt újdonsült vőlegényével együtt láthatjuk.

A Való Világ 4. évadában 2010-ben feltűnt Nádai Anikó sikerrel maradt benn a média világában, hiszen 2013 és 2015 között az Éjjel-nappal Budapest című televíziós műsorban szerepelt, 2017 óta pedig az Anikó Show műsorvezetőjeként láthatjuk az RTL csatornán.

A természetes szépségével és közvetlenségével mindenkit lenyűgöző médiaszemélyiség nem sokkal a 33. születésnapja előtt óriási ajándékot kapott az élettől. Párja, a kosárlabdázó Hajmásy Péter (Weisz Fanni korábbi férje) ugyanis megkérte a kezét, amire Anikó nem tudott nemet mondani.

A lánykérésre a Dominikai Köztársaságban került sor, és az első büszke fotó után most végre egy videói is kikerült a pár egyik legintimebb pillanatáról. Péter előbb a sárga homokban, láthatóan zavarban léve ölelgette kedvesét, majd sor került a gyűrű átnyújtására is.

Maga a jelenet aztán elég viccesre sikeredett, hiszen előbb egy idős barát térdelt le a földre, majd a piros bársonnyal bevont dobozkában a kosaras kaparintotta magához az ékszert. Anikó előbb talán nem is hitte el a dolgot, aztán könnyekben tört ki.

„Nekem még sosem kérték meg a kezem! Azt sem tudom, melyik kezemre kell húzni”

– pityeregte a műsorvezető, aki aztán rövid ideig azon tanakodott újdonsült vőlegényével és a jelen lévő barátaikkal, hogy melyik ujján kell hordania az ékszert. Végül a 33 éves kosaras határozottan a jobb kezére húzta fel, és ezzel a rövid, meghitt ceremóniának vége lett.

„Menj már rá!... Jaj, de szép!”

– mondta Péter, aki alighanem kicsit aggódott azon, hogy a gyűrű mérete megfelelő lesz-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás