promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kabát Peti most megmondta: nem tartozik mindenkire a magánélete
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kabát Péter igyekszik meghúzni a határokat és nem enged be bárkit a magánéleti ügyeibe. 

Habár Kabát Péternek, az egykori focistának igencsak jó viszonya van a követőivel, nem szívesen osztja meg magánéletének minden részletét. Interjújában elárulta, hogy hogyan húzza meg azt a bizonyos határvonalat. Konkrétan így fejtette ki a rajongóival való kapcsolatát: 

„Sokan követnek és írnak üzenetet, én pedig sosem feledkeznék meg róluk. Ha tehetem, mindenkinek válaszolok, vagy ha a születésnapomon felköszönt, vagy az ünnepekkor ír, azt is megköszönöm.”

Peti elmondása szerint kérdezni is szoktak vagy jobban mondva kérnek tőle: könyvet, autogramot, Újpest-ereklyéket. Sokakat az is érdekli, hogy hogyan futott be a sportolói karrierje során és milyen utat tudhat maga mögött. 

Az is előfordult már azonban, hogy intimebb magánéletéről kérdezgették: párjáról. 

„Amikor úgy döntött, kell neki egy kis szünet és nem volt aktív a közösségi oldalán, akkor igen, kérdezték, hová tűnt. Őszintén elmondtam, hogy minden rendben, egyszerűen csak nem akar már annyi időt a telefonját nyomkodva tölteni.”

- árulta el Kabát Peti. 

Azt is hozzátette, hogy szívesen oszt meg részleteket, de nem minden tartozik a követőkre. A páros a Nyerő Párosban való 2016-os szereplésükkor még nem tudta pontosan, hogy hol kéne meghúzni a határvonalat ezen a téren, de ma már kikristályosodott számukra. Szívesen megosztják az utazásaikat, a képeket a vacsorázásaikról, de a többi részlet szerinte csak rájuk tartozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás