promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kabát Petinek még mindig nem megy a matek
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig most nem egy „egyenleget” kellett megoldania.

Kabát Petit egy életre megbélyegezte a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen!, amiben bebizonyította, hogy mekkora matekzseni. A már visszavonult focista persze sosem vette magára azokat a mémeket, amelyek az emlékezetes műsor után születtek, sőt, nemrég az Instagram-oldalán saját magát figurázta ki, amin a követői jót derültek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez igaz???

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés,

Kabát a vasárnapi Maradj haza magadnak!-ban is látható lesz. A sztárok most egy fekvőtámasz challenge-t akarnak teljesíteni, vagyis 5 óra alatt 500 fekvőtámaszt kell csinálniuk. ByeAlex rögtön elkezdi szekálni Gáspár Lacit, hogy nem tudja ezt megcsinálni, de Laci kiáll magáért, és azt mondja, hogy ő egy óra alatt lenyomja az 500 fekvőt.

Kabát Peti az esti adásban is megvillogtatja matek tudását, szerinte ugyanis ha 5 óra alatt 500 fekvőtámaszt kell csinálni, akkor percenként 10-et kell lenyomni. Ha bárki is utánaszámol ennek, rájön, hogy Peti nagyon messze van az igazságtól, hiszen ha percenként 10 fekvőt csinál valaki 5 órán keresztül, akkor nem kevesebb, mint 3000 fekvőt nyom le összesen.

Persze nem kizárt, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! után már direkt csinálja ezt, mindenesetre ő maga is beszáll a versenybe, és hogy kinek sikerül teljesíteni a challenge-t, az este kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás