promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy alkalmazás, amit nem tud letenni Jennifer Lawrence - Te is meg fogsz lepődni, melyik az
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Lawrence-t is elérte a TikTok őrület, bevallotta, hogy rengeteg időt tölt az alkalmazás használatával. 

Jennifer Lawrence éppen a Ne nézz fel! című filmjét népszerűsíti, közben pedig ellátogatott a The Late Show-ba, ahol Stephen Colberttel beszélgetett.

A műsorvezető arra panaszkodott neki, hogy bár sokan elmennek hozzá, jókat beszélgetnek a műsorban, de igazából semmit sem tud róluk, ezért egy játékot játszottak, amiben kissé bugyuta kérdésekre kellett válaszolnia a színésznőnek. Stephen Colbert megkérdezte többek között, hogy szerinte melyik a legijesztőbb állat. Jennifer Lawrence nem volt túl magabiztos a válaszban, először a mongúzra szavazott, majd a méhészborzra, végül pedig a cápában állapodtak meg.

[[jen]]

De a kedvenc illatára is fény derült, amiben abszolút nem tagadhatta volna meg önmagát, ugyanis nem akármilyen illatokat szeret leginkább szagolgatni: a hagyma, a fokhagyma és a vaj a választottjai.

Aztán végre rátértek arra, hogy melyik alkalmazást használja legtöbbet a mobilján, és a válasz sokakat meglephet. 

"Utálom a választ, de a TikTok"

- mondta Jennifer Lawrence, majd kiderült az is, hogy bár sok videót néz ott, ő maga nem készít sajátot. Sőt eléggé nevetségesnek tartotta az ötletet, hogy ő is videókat gyártson. 

Stephen Colbert hamar továbblépett, majd feltette a következő kérdést, kutyák vagy macskák, amik közül nem tudott választani a színésznő. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás