promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo elképesztő bejelentést tett, ami miatt sokaknak le fog esni az álla
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azon persze nem fog meglepődni senki, hogy Pumped Gabo ott lesz a 2022-es Balaton Soundon, de van itt más is.

Szabó Gábor, vagy ahogy az egész ország ismeri, Pumped Gabo a Balaton Soundos tánca miatt lett híres. Mindig vannak médiaszereplései, amiket nem visz túlzásba és a közönség sem tud ráunni.

Külföldön is ismerik, mivel feltűnt a Varsó Shore-ban, valamint az MTV nemzetközi hálózatán futó The Challenge című showban is. Gabót abszolút nehéz kiismerni, és érződik rajta, hogy sokszor csak megjátssza a tudatlant, amivel egy kis műsort csinál a kedvelőinek.

Most egy elég komoly dolgot osztott meg az Instagram oldalán, ahol arra hívja fel a figyelmet, hogy ne a sok pénz, az új kocsi, a bulik, vagy az utazás legyen a legfontosabb 2022-ben, hanem a Földünk védelme.

„Szeretnék idén jobb emberré válni és ezt többek között úgy érhetem el, ha nagyobb részt vállalok a természetvédelemben. Legyetek velem, csináljuk együtt. Hogy az unokáinknak is jó legyen”

- írta Pumped Gabo a képhez.

 [[kod1]]

A celeb persze messze van attól, hogy unokái legyenek, mivel még gyermekei sincsenek, de mindenki a kalapját emeli, hogy már rájuk is gondol.

Utána persze azt is bejelentette, hogy már iszonyatosan várja a Balaton Soundot, amit idén végre megtartanak. A nyári alak már tökéletesen megvan hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás