promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otthagyta a családját a híres magyar zenész - mi lesz a gyerekekkel?
Borítókép:  YouTube.com/GWMMUSIC (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország egyik legismertebb rappere elválik feleségétől - gyerekeik sorsáról közösen döntöttek.

Varga Márk, rapper nevén G.w.M, saját megélt tapasztalatait és életét fordítja zenébe. Dalai már milliókat elértek és megmozgattak, koncertjein több százan vagy akár ezren is ott vannak. Leghallgatottabb Elcsábítottál című dalának már több milliós nézettségű videóklippje is van. Karrierjében elért sikereinek ellenére meghökkentő hírt közölt:

Elválik feleségétől és ott hagyta családját, akikkel már másfél hónapja nem él együtt.

A zenész, aki már olyan nevekkel is együtt dolgozott, mint L.L. Junior vagy KKevin, a közösségi média oldalán osztotta meg őszintén a gondolatait: szétváltak útjaik párjával. 

„Nagyon nehéz időszak van mögöttem! Úgy érzem, hogy őszintének kell lennem veletek és beszélnem kell a magánéletem változásairól. Ahogyan láthattátok, és sokan is írtatok ezzel kapcsolatban, 1 hónapja már nem élek együtt a családommal. Az a döntés született, hogy a párommal elválnak az útjaink...”

- írta posztjában Márk. 

A gyerekek sorsáról közösen úgy döntöttek, hogy továbbra is együtt fogják nevelni őket és ebből nem is szeretnének vitát csinálni- ez nem kérdés közöttük. G.w.M kiemelte, hogy számára ők a legfontosabbak a világon és tud is velük találkozni, amikor csak akar. Elmondása szerint a kapcsolatuk jó maradt párjával, de mégis, most a két gyermekük lelke a legfontosabb számukra. 

A sztár azt is hozzátette, hogy nem szeretne többet mondani a szakításáról és annak okairól, így kérte a kommentelőket, hogy ne nehezítsék a helyzetét bántó hozzászólásokkal. Ennek ellenére, többen nem tartották tiszteletben kérését. 

„Innentől csak lefelé fog vezetni az utad, mert elhagyod a családod. Azt, hogy te bármikor találkozhatsz velük az már nem olyan, mikor együtt ébredhettél velük. Semmilyen jó pillanatban nem leszel úgy ott a gyerekeid mellett, ahogy akkor ott kellene lenni. Te is apa nélkül nőttél fel és most, ha nem is teljesen, de apa nélkül, hagyod azt a két embert, akik a te gyerekeid”

- Rótta fel számlájára egy hozzászóló és vette észre az apjával való kapcsolatából hozott probléma hasonlóságát a mostani helyzetével. 

A teljes kiírás megtekinthető itt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás