promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A South Park tönkretette Ed Sheeran életét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megnehezítette a South Park Ed Sheeran karrierjének kezdetét. Vörös hajúként amúgy is mindig feltűnő jelenség, ami sokszor inkább kellemetlen, mint előnyös, a sorozat egyik epizódja pedig csak rontott ezen.

Ma már az egyik névjegye a vörös haja, felnőtt korára talán sikerült is vele megbékélnie, de nem mindig volt könnyű elfogadnia önmagát. Ed Sheeran az egyik interjújában felszólalt a South Park animációs sorozat ellen, ami megtépázta az önbizalmát a karrierje kezdetén.

Még egy 2005-ös epizódban, Ginger Kidsben űztek gúnyt a vörös hajú emberekből, ami komolyan megviselte az énekes lelkét is. A sztori szerint Cartman előadást tartott az iskolában a „gingervitusról”, egy betegségről, ami a „nagyon világos bőrű, vörös hajú és szeplős gyerekekkel” kapcsolatos, és „azért fordul elő, mert a vörös gyerekeknek nincs lelkük”. Ez elég durván hangzik, és vörösként Angliában mindig is célpont volt, így nem csodálkozunk rajta, hogy komolyan megviselte az egyik kedvenc sorozatának kirekesztő epizódja. 

„Angliában a vörös haj kiakasztja az embereket. De ez soha nem volt gond Amerikában”

– írja az The Independent.

„A South Park kib*szott epizódja tönkretette az életem”

– tette hozzá Ed Sheeran.

Az énekes ezután azzal folytatta, hogy Amerikában mennyire másként álltak a hajához, és hogy milyen sokan dicsérték azt, ami nagyon meglepő és szokatlan volt a számára. Szinte el sem akarta hinni, hogy az embereknek tetszett a színe. Sajnos azért, úgy tűnik, hogy a mai napig mély nyomott hagyott benne az eset, mert még mindig gyakran az eszébe jut, hogy mennyire rosszul érezte magát akkoriban.

Annak ellenére, hogy negatív érzései vannak az adott epizóddal kapcsolatban, elmondta, hogy továbbra is nagy rajongója a South Parknak, és egy nagyon szívesen megszólaltatna egy karaktert a sorozatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás