promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheerannek volt egy speciális kérése, de A Konyhafőnök zsűrijének csapata ezt nem tudta teljesíteni
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztár Sárközi Ákos éttermében vacsorázott.

Már szinte mindenki tudja, hogy vasárnap ellepték a világsztárok Budapestet, mivel az Arénában rendezték meg a 2021-es MTV EMA-t.

A fellépők között ott volt Ed Sheeran, aki legjobb előadó és a legjobb dal díjat is be tudta zsebelni. Ő volt az, aki a két órás show alatt kétszer is színpadra állt. Az előadó legutóbb 2019-es Szigeten lépett fel. A koncert akkora érdeklődést generált, hogy az angol énekes összehozott Európa egyik legjobb fesztiváljának egy teltházat.

Sheeran imádja a finom ételeket, és a budapesti tartózkodása alatt meglátogatta Sárközi Ákos éttermét. Sebestyén Balázsék a reggeli rádióműsorukban ki is faggatták a Michelin-csillagos szakácsot, hogy a világsztárnak volt-e valamilyen egyedi kívánsága.

„Ahogy ti is fölvezettétek, tényleg ő egy hétköznapi srác, bárhol találkozhatsz vele. Nagyon egyszerű volt, nagyon segítőkész, nagyon barátságos. Az az igazság, hogy semmilyen sztárallűr nem volt nála. Egyedüli kis probléma volt, hogy ő egy 85-ös testesebb bort szeretett volna inni. Hát persze, hogy nem volt az étteremben ilyen típusú bor. Gondolhatod, elkezdődött a rohangálás, telefonálgatás, hogy honnan lehet ilyet szerezni. Persze nem volt sehol a városban. Majd egy burgundit ittak végülis. Ezt leszámítva teljesen hétköznapi volt”

- mesélte a műsorban Sárközi Ákos.

A Michelin-csillagos séf hozzátette, hogy Sheeran mindenképpen a Textúra éttermében szeretett volna enni, aminek nagyon örültek.

Az angol énekes még a barackpálinkát is megkóstolta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás